OVER ONS

ECR-Belgium en Carrier bieden de Belgische koeltechnieker een ruim aanbod aan ecologische en geavanceerde HVAC-oplossingen. Met 150 jaar gecombineerde ervaring op het vlak van airco en een focus op het milieu zit je bij ECR-Belgium goed.

Voluit voor groene technologie

Hoe combineren wij bij ECR-Belgium onze groene HVAC-ambitie met een steeds digitalere B2B-markt?

Director Sales bij ECR-Belgium, Koen Vervliet en Category Manager Carrier voor Beijer Ref, Marco Ruggenberg bespreken de groene samenwerking tussen wereldspelers Carrier HVAC en Beijer Ref en hoe de Belgische koeltechnieker daar voordeel uit put.

Lees hier meer ...>>

3D DC INVERTERTECHNOLOGIE

Carrier Inverter compressoren zorgen door hun hoge snelheid voor betere prestaties.
Dit zorgt ervoor dat de gewenste temperatuur tot wel 4x sneller te bereiken is dan met conventionele airconditioners, zowel in verwarmings- als koelmodus. Zodrq de ingestelde temperatuur is bereikt, regelt de Carrier Inverter-airconditioner het uitgaande vermogen om een constante temperatuur te realiseren. Dit alles zorgt voor een aangenaam en comfortabel binnenklimaat.

GECERTIFICEERD

Carrier Air Conditioning is lid van het EUROVENT-certificeringsprogramma wat ervoor zorgt dat na geaccrediteerde en onafhankelijke controles, de producten voldoen aan de geldende voorschriften en opgelegde controles. 

PROMOTIES

Geniet nu van uitzonderlijke kortingen op aircotoestellen van Carrier en toebehoren van Armacell, Rodigas en Bigfoot.

 

Kortingen verzamelen

Op aircotoestellen van Carrier en toebehoren van Armacell, Rodigas en Bigfoot

Voorraden inslaan

Plaats je zomerbestelling voor de Carrier mobiele airco's